Leta i den här bloggen

fredag 16 augusti 2019

Tass på er!
Människorna har den irriterande ovanan att stänga dörren till toaletten alldeles för ofta. Men jag har kommit på ett effektivt sätt att förhindra det. Jag har världens bästa dörrstopp på mig, alltid! 100% effektivt! Dörren går inte att rubba en millimeter!

Nu verkar det dessvärre som att jag inte får användning för detta utmärkta redskap en tid, åtminstone inte som dörrstopp. Jag ska nämligen ta in på hotell i en vecka. Samma gamla hotell, men de har bytt personal. Ska bli intressant att testa deras serviceförmåga. Har i alla fall fått rum med egen liten gård. Skönt, för jag är ju van att i princip bo på min altan. 

Jag återkommer med en redogörelse över min upplevelse nån gång i slutet av augusti!4 kommentarer:

 1. Fast man vet aldrig om du kanske kommer ha användning för din fiffiga dörrstopp även på hotellet! Hoppas i alla fall att personalen är uppfostrad på rätt sätt. Annars får du ta itu med det. Det blir nog en bra semester. Hoppas matte och husse också får det bra, även om de så klart kommer längta efter dig hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan lita på att jag kommer hålla ett öga på personalen, och minsta övertramp eller förseelse kommer påjamas! Tror de kommer tycka att jag är en krävande gäst, men det ska man väl vara? Matte och husse ska upp till norra landet och titta på nåt hus som en av deras ungar har byggt. Hur kul kan det vara? Säkert kommer de längta väldigt efter mig!

   Radera
 2. Oj oj oj, den nya servicepersonalen på katthotellet har ingen aning om vad som väntar dem när listiga Lisa gör entrée!!?....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har jamat till matte och husse att berätta för dem att det är MINA regler som gäller. Men det ska väl personal på ett katthotell förstå??

   Radera