Leta i den här bloggen

måndag 9 september 2019

Ten and outJag vann på knock-out!!

Jag brukar hitta katten Katt någonstans på mitt klösträd. Ibland har han gömt sig inne i huset där, men idag satt han och stirrade på mig på en hylla. Raskt utmanade jag honom på en batalj, och såg till att han hoppade ner på golvet. Det är hur kul som helst att slåss med honom! Ibland jamar han till när vi håller på, förmodligen av uppskattning? Jag tröttnar aldrig på katten Katt. Men om han inte skulle vara humör nån dag, leker jag med bandet som ligger där. Det är nästan lika roligt!

 
 

4 kommentarer:

 1. Vilket fint namn du har på din Katt. Det verkar vara en riktig filur som gömmer sig i ditt klösträd. Men jag undrar hur han tagit sig upp på hyllan? Han ser ju så liten ut, men det märks ju att han tycker det är kul att leka med dig. Men kanske inte alltid?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, vad är finare än att vara en Katt? Inte vet jag hur han tar sig upp på hyllan, men det är där jag hittar honom flera gånger om dagen? Han gör väl som jag, hoppar? Människorna tycker jag är litet hårdtassad med honom, men han får väl bita tillbaka?

   Radera
 2. Det syns tydligt att Herr Katt inte har en chans mot dig! Men visst är det roligt med en buskompis ibland.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man ligger på rygg med benen i vädret har man gett upp! Vi leker varenda dag, och jag kan inte påminna mig en enda gång som jag förlorat!

   Radera