Leta i den här bloggen

måndag 27 maj 2019

Jag, en arbetscoach




Och vad tror ni händer här? Att jag ligger och sover i kontorsstolen? Självklart inte! Jag sympati-arbetar med husse! Han sitter på den andra stolen och skriver. Vad kan då vara mer inspirerande och energigivande än att ha ett harmoniskt kurrande som bakgrundsmusik? Nä, just det! Vi arbetar så bra tillsammans, husse och jag.

 

4 kommentarer:

  1. Klart man ser att du är en hårt arbetande katt!
    Så där gör jag också när matte sitter i soffan och syr, då ligger jag och övervakar allt från armstödet ett par cm ifrån och kurrar. Matte tycker det är jamarmysigt, gissar att husse också uppskattar din insats
    *nosbuffar från Hasse som tycker du är jättesöt*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mina människor säger att jag kurrar och spinner mest av alla katter som bott hos dem. De talar ofta om för mig hur de uppskattar det, precis som din matte gör. Och tack för komplimangen, jag blir ju nästan generad.Fast bara nästan.

      Radera
  2. Tyvärr är det många tvåbeningar som misstolkar våra arbetsställningar. Vi katter ser ju att du jobbar hårt, men vilka tvåbeningar gör det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker jag är nästan övertydlig när det gäller att visa intensivt arbete. Problemet är väl att tvåbeningar inte klarar att jobba på kattvis?

      Radera