Leta i den här bloggen

måndag 4 februari 2019

Vet inte vad som är värst?Men hör du inte själv hur hemskt det låter??Det finns ett ljud jag inte klarar av. Jag blir alldeles frustrerad och bara måste få ett stopp på det. Så har det varit ända sen jag var liten unge. Det är det förfärliga oljud som uppstår när matte sköljer tänderna med något efter att hon borstat dem. Hon håller på i evigheter! Totalt outhärdligt! Klarar inte av det. Vad gör man? Det enda jag kan komma på är att bita henne i benet. 

Vad tror ni effekten har blivit? Utestängning från badrummet! Och det vet väl varenda katt hur hemskt det är? Där sitter man utanför dörren, helt olycklig, och hör människan röra sig där inne.

Pest eller kolera, det är frågan?
   

6 kommentarer:

 1. Oj, det låter väldans allvarligt det där. Kan du inte be matte låta lite tystare, eller inte alls? Det är ju faktiskt var katts rättighet att få vara inne i badrummet med sin människa!
  /Tindra & Viska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR allvarligt! Men tyvärr är matte helt omedgörlig när det gäller vissa saker. Detta är en sån sak. Spelar ingen roll att jag jamar kattlagen för henne. Suck!

   Radera
 2. Jaaa, det är ju förstås ett stort problem. Fast... om du gick nån annanstans i huset när matte håller på och låter, då skulle du väl inte störas? Eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ehh? Skulle jag frivilligt INTE vara hos matte? Förresten kan väl jag inte veta när hon ska sätta igång och oväsnas??

   Radera
 3. Jamar instämmande, det där låter allvarligt! Själv störs jag inte av såna ljud men oj vad jag kan bli irriterad på matte när vi skall gå och lägga sig och jag är jättegossugen och det tar kattiljoner timmar innan hon ligger på plats i sängen ( notering från matte, ca 1 minut)
  Då ger jag henne tassen så hon skall skynda sig, speciellt om hon börjar dra i täcket jag sitter på. Ibland blir jag riktigt sur och går därifrån
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har alla våra matteproblem, ser jag! En människominut och en kattminut måste vara två helt olika tidsbegrepp??

   Radera