Leta i den här bloggen

torsdag 13 maj 2021

Hur tänkte de?

 


 Av någon konstig anledning hade människorna lagt en massa sand emellan stenplattorna? Det har tagit mig många timmars arbete att krafsa upp sanden och lägga den ovanpå i stället. Hur ska man annars kunna rulla sig i den och njuta? Nu har jag ordnat ett, inte tillräckligt, men ändå godtagbart lager av sand över hela altanen. Nu hoppas jag bara att jag får ha det i fred. Ibland har människorna väldigt egendomliga föreställningar om hur det ska se ut när det är "städat"?

Hoppas ni alla får en skön helg med mycket sol som värmer pälsen!


4 kommentarer:

 1. Ytterst märkligt. Här hemma gör husse precis som du och gräver upp gräs och sand mellan plattorna. Visserligen sopar han bort det, men han verkar absolut ha lärt sig grävandet av en katt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tyvärr inget gräs, bara sand. Och människorna klagar på att det blir så stora springor att de kan snava? De får väl se sig för?! Ni har en duktig och läraktig husse!

   Radera
 2. Men snälla nån! Jag har nog uppfattat dina människor för ganska kloka - ja, för att vara tvåbeningar alltså. Men hur kan de ens komma på idén att lägga sant MELLAN plattorna?? Tur att du vet hur det ska vara och ordnat därefter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det undrar jag också? Mellan plattorna gör de ju ingen som helst nytta! Men du kan tro att det är många timmars jobb som ligger bakom den positiva förändringen!

   Radera