Leta i den här bloggen

måndag 2 december 2019

Så nu vet ni

Förbjudet för mig? Gääääsp!

Det händer att människorna här försöker ta kommandot och försöker begränsa mina initiativ?! Var får de allt ifrån?

Exempel på vad de anser förbjudet: Fotjakt. Inte heller händer är accepterade villebråd. Musjakt, däremot, är fullt tillåten, till och med önskvärd?! Hur ologiskt är inte det? Nu är det förstås bara jag som titt som tätt upptäcker hur mattes och husses händer och fötter transformeras till eggande jaktbyten. Inträffar oftast när de är sängliggande. Där, under täcket, sker skumma saker med dessa kroppsdelar? Jag blir klarvaken, och väldigt på hugget, så att jama.

Sen finns det annat som definitivt borde vara förbjudet i mitt hus. Hundar! Hade en skräckupplevelse i lördags, när jag helt plötsligt hörde någon skälla på mitt kontor? Och det var inte en människa!  Tvärtom hörde jag matte prata med någon helt glatt, tydligen helt ovetande om faran?  Jag satt förstås beredd på andra sidan den stängda dörren. När den sedan öppnades smög jag försiktigt, försiktigt runt hörnet. Vad tror ni matte gjorde i denna kritiska stund? Skrattade åt mig!! Påstod att man inte kan se mer misstänksam ut än jag gjorde. Är det så underligt? Så nu vet ni hur jag har det. Inte lätt.

 


 

8 kommentarer:

 1. Va? En skällis??? Hur kan de låta en skällis vara på ditt kontor utan din tillåtelse? Förstår att du var misstänksam!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med! Gissa om det var jobbigt att sitta på andra sidan dörren och höra den där hunden hålla på och låta HELA TIDEN! Det får INTE upprepas!

   Radera
 2. Men nu har väl matte fått snurren i alla fall? Ta in en skällis på DITT kontor. Det bevisar bara hur naiva och, i vissa fall, godtrogna tvåbeningar är. Men händer och fötter ska du inte få röra? Nä, här får du allt ta i med hårdtassarna och visa vem som bestämmer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var väldigt upprörd ska du veta! Och detta trots att hon är så väl medveten om vem som bestämmer här?! Vet faktiskt inte hur hårda mina tassar måste bli??

   Radera
 3. Asså, först å främst: Vi vet precis hur det e med transfårmerande kroppsdelar under täcket. Sippo brukade berätta värsta skräckhistorierna om hur han med risk för eget liv, fick kasta sig över husse för att rädda honom. Husse själv tog det inte så bra och jamade nåt om att han försökte sova. Pffft.
  För det andra: Hur kan matte ens komma på idén att bjuda in en skällis utan att kolla med regerande säkerhetskatt först? Ett klart brott mot allt som heter säkerhet. Tänk så illa det kunde ha gått.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har berättats för mig om det du ni beskriver om Sippo, så jag förstår att jag inte är ensam om de här upplevelserna. Såå konstigt att inte matte och husse själva märker vad som händer under täcket?
   Och den fegisen vågade väl inte fråga mig först, för hon visste att jag skulle jamat NEJ!

   Radera
 4. Jag håller ordning på mattes fötter under täcket varje natt!! Hon har börjat sova med raggsockor.... fattar inte varför?!....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är väl frusen om fötterna? Det är den enda förklaring jag kan komma på. Hoppas det inte försvårar ditt viktiga nattarbete!

   Radera