Leta i den här bloggen

torsdag 1 oktober 2020

För övrigt anser jag

 

Jag har fått en ny leksak!


Den är faktiskt riktigt kul!

 Man kan dra så att snöret blir jättelångt!
 
Men det allra roligaste händer när jag släpper taget, för då far den iväg med en väldans fart åt andra hållet! Riktigt bra att kunna ta ett träningspass litet då och då när jag själv vill!

För övrigt anser jag att varje katt ska ha full äganderätt över fångade byten, och att mattar eller hussar ej ska tillåtas norpa dessa ur kattens mun eller klor, ej heller att genom fula knep få katten att släppa bytet, för att därigenom stjäla bytet från katten.

Bara att erkänna. Jag har misslyckats totalt att införa denna enkla regel i mitt eget hem. Just i denna fråga möts jag av det mest hårdnackade motstånd? Men, jag är envis, jag också!

 

 

 

6 kommentarer:

 1. Den ser ju rätt skojsig ut den där mojängen. Testa att släpp den i mattes ansikte en gång och se vad som händer. *hehe*
  Angående äganderätten, så håller vi fullständigt med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förutom att det är kul att dra i den, är det praktiskt att den inte kan försvinna under skåpen, som andra leksaker har som ovana att göra. Bra idé du har, men hur ska jag få mattes ansikte in i området? Tål att funderas på!

   Radera
 2. Naturligtass är alla våra byten just våra! Hur kan matte ens tro något annat? Nu förstår vi inte riktigt hur hon tänker.
  Vi vill även passa på att önska dig och de dina en riktigt härlig helg
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är för sorgligt att de inte kan fånga sina egna byten, utan ska knycka andras?! Inte hjälper det morra hotfullt heller. Suckjam!

   Radera
 3. En sån där leksak vill vi också ha! Fast just nu är vi glada över att ha fått ett eget hem! Sen undrar vi om det är så illa att du inte får behålla dina infångade byten? Ytterligare ett bevis på vilka friheter tvåbeningar tar sig. Känns bra att du inte är den där typen som ger upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, exakt så illa är det! Det är förstås naivt att ta med en fågel in från altanen, det har ju gått illa varenda gång hittills? Varför inbillar man sig att de kan lära sig något??

   Radera