Leta i den här bloggen

fredag 28 maj 2021

Ni har säkert också märkt?

 


 Ni har säkert också märkt det? Det börjar bli sommar! Tänk att kunna ligga ute och sova igen, skönt! Jag har flera sovplatser på min altan, den ena ser ni bakom mig. En stor fördel med sommaren är att det börjar bli ljust i vettig tid. Vid tre-fyra är man ju rätt pigg och utsövd, och att det är ljust då förstärker känslan av att det är dags att ta itu med dagens göromål. Tyvärr har jag stora problem med att övertyga matte om detta. Jag nästan skäms för att berätta om det här, men en morgon för inte så länge sedan kastade hon några godisbitar i hallen, och sen stängde hon dörren till sovrummet!!! Då tassade jag ut på altanen. Hon kunde gott få ligga där utan mitt sällskap. Ville hon inte bli älskvärt jamad åt, snällt klappad i ansiktet och kärleksfullt dragen i håret, så inte skulle jag krusa! 

Nu kommer jag höra av mig här bara litet då och då under sommaren. När det har hänt något jag vill berätta. Det vet jag förstås inte nu när det händer. Hoppas ni kikar in emellanåt? 

Önskar er alla riktigt sköna dagar framöver!

2 kommentarer:

  1. Ha en riktigt skön sommar - och glöm inte bort att rapportera viktigheter då och då!/agneta

    SvaraRadera
  2. Men det var det värsta! Så matte gör. Stänga dörren till sovrummet?? Det var helt riktigt agerat från din sida. Hon kunde ligga där i sin säng och ångra sig. För det hoppas jag hon gjorde. Vi hoppas höra från dig snart igen. Det händer ju så mycket i ditt liv som vi behöver få vet.

    SvaraRadera