Leta i den här bloggen

torsdag 29 april 2021

Tycker jag

 

Jag kan hitta de mest underliga föremål i mitt hus?

 

Till mitt förtret verkade den felkonstruerad, för det är totalt omöjligt att undersöka den ordentligt?! Varför har man gjort en så löjligt liten öppning? Jag försökte verkligen komma åt ordentligt, från olika vinklar, men fick ge upp till slut. Som katt är jag förstås envis, men också klok nog att inse när det inte är värt att offra mer energi på ett uppdrag. Ibland blir det därför litet halvdant utfört, men i alla fall bättre än inget. Tycker jag!

 

6 kommentarer:

 1. Såna där finns här hemma också, både små och en lika stor som din.
  Fördelen med dem är att de ofta innehåller jamargott vatten som man kan dricka.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. I den här fanns det minsann inget vatten, tror jag? Kom ju inte åt att undersöka längst där nere bara för att hålet var alldeles för litet?!

   Radera
 2. Tänk om tvåbeningar kunde rådfråga oss om hur saker ska konstrueras! Så många felkonstruktioner som skulle kunna undvikas då. Och så mycket tid vi katter skulle besparas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, hålet hade ju bara behövt vidgats litet grann? Dessutom hade de sparat in på plast vid tillverkningen! Hoppas någon tänker till snart!

   Radera
 3. Akta dig för den där mojängen. Farbror Sippo berättade hur han fastnade med huvudet i hålet en gång när han bara var en lite kattunge. *minns* Förstår inte heller varför människor tillverkar så märkligt felkonstruerade saker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle nog kunnat fastna där nu, det tror jag. Om jag inte haft den stora erfarenhet jag har nu av att ta mig ur kniviga situationer. Stackars Sippo som fastnade!

   Radera