Leta i den här bloggen

torsdag 20 februari 2020

En stor dag!
Tänk om jag inte hade hoppat in i den där bilen för länge sen, och fått följa med på den långa, långa resan hit. Och tänk om inte husse och matte kommit och hämtat mig dit jag förts? Kanske hade jag inte fått fira min fjärde födelsedag? Att vara liten unge och klara sig själv bland alla bilarna var inte ett behagligt liv. Kliade väldigt i öronen gjorde det också. 

De som körde mig till det här landet var snälla, och jag gillade dem. Men de hemska hundarna som bodde där, särskilt den ena, var jag glad att slippa. Vet inte varför han alltid var arg på mig? 

Jag hade tur som hamnade här, med människor som låter mina eminenta ledaregenskaper komma till rätta. Känner att jag verkligen kunnat utvecklas som katt. Och det hoppas jag få fortsätta med många år till!

12 kommentarer:

 1. Grattis på din dag!!

  SvaraRadera
 2. Hua, törs inte tänka på vad som hänt om du blivit kvar bland bilar! och med kli i öronen också!
  Vilken tur att du kom till precis rätt tvåbeningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilar gillar jag inte sen dess, det är kanske därför jag tycker om att vara inne i mitt hus? Och visst är det tur att jag hamnade här, även om det är mycket jobb!

   Radera
 3. Tror vi är många som gläds åt att du hoppas in i den där bilen då för länge sen. Och man vågar inte ens tänka å hur dina människor skulle klarat sig utan dig! Vi hoppas få höra av dig i många, många år till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad snällt du skriver! Ja, vad skulle mina människor tagit sig till utan mig, vilken oordning det skulle varit här, jag vågar knappt tänka på det!

   Radera
 4. Jamarstort grattis i efterskott. Tänk vilket bra val du gjorde när du hoppade in i bilen, annars hade vi ju aldrig fått lära känna dig och det skulle varit väldigt tråkigt. *morrhårsdarr* Du har verkligen tagit ditt jobb som bloggkatt på allvar och det gillar vi skarpt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! OM man ska en hoppa in i en bil så gäller det verkligen att välja rätt, och det gjorde jag förstås! Och såklart tar jag jobbet som bloggkatt på allvar, det är många katter som har tvåbeningar att uppfostra, och visst är det bra att utbyta tips?!

   Radera
 5. Stort grattisjam på din stora dag!
  Tänk vilken tur att du hittade just din husse och matte!
  Om 1 månad firar jag 10 år hos min matte, vi har haft lika stor tur båda två tror jag som har så bra hem idag.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Oj, tio år, det är en lång tid, då har du hunnit få rätt bra pli på henne?! Och, jo, nog har vi haft tur!

   Radera
 6. Vilken klok tjwj du är som skuttade in i brummisen! Vi kattulerar på din dag!
  /Cirkus Boman (klemens, MajaGräddnos, Theo, Granit och alla jourisarna)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, tackar! Egentligen ville jag mest ha litet skydd och sova en stund, men det blev ju väldigt bra till slut!

   Radera