Leta i den här bloggen

torsdag 4 mars 2021

Det hoppas jag

 

För det mesta ligger det en massa papper i den här påsen. Men litet då och då blir den så här underbart alldeles tom! Visst är det något magiskt med tomma påsar? Och kartonger också, för den delen. Alla instinkter går upp på högvarv när man sitter där och spanar, eller hur?

Idag kom det en jättepåse med den godaste mat jag smakat, hittills. För några veckor sedan fick jag en provpåse. Jag trodde det var godis, så smaskigt var det. Nu är matte litet orolig för att jag ska äta för mycket? Så här har noga vägts vad jag ska få varje dag. Husse hade jag nog kunnat linda runt min ena tass, och fått till litet råge på portionerna, men han bor just nu på ett sjukhus, och matte är stenhård när det gäller sånt här. Att jama bevekande har tyvärr ingen som helst effekt på henne. Hoppas husse kommer hem snart så jag slipper svälta ihjäl.


6 kommentarer:

 1. Du ser väldigt mager ut där du sitter i påsen. Hoppas din husse kommer hem snart så du inte svälter./agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att någon ser vilket eländigt tillstånd jag befinner mig i! Dessvärre verkar matte har tagit makten över matpåsen. Om du inte här av mig mer vet du vad som hänt.

   Radera
 2. Påsar och kartonger är helt klart underskattade. Märkligt att tvåbeningar tror att det alltid måste ligga saker i dom. Visst är det bra när det ligger godis inuti, men det tar man ju kvickt tass om och sen har man de fina påsarna och kartongerna för sig själv (om inte nån tvåbening tar dom). Tror du får jobba lite till med matte, men hon borde ju ge med sig snart? Hoppas också att husse snart är hemma hos er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har den där påsen blivit alldeles full och obeboelig igen. Vissa saker verkar helt omöjligt att få tvåbeningar att förstå? Dit hör också matportion er. Det kan numera hända att min skål är HELT TOM!!Alldeles oerhört förfärligt!

   Radera
 3. Ja påsar och kattonger är absolut underskattade hos våra tvåbeningar!
  Nu blev vi nyfikna på vad det är för smaskig mat du får?
  Hoppas husse kryar på sig snart och får komma hem innan du svälter ihjäl!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde först att den här maten var godis, så gissa om jag är nöjd när jag får äta den som mat?! Den finns inte att köpa i butiker, utan kommer hemkörd i bilar som det står Husse på.

   Radera